Fotografie is voor mij niet niet zomaar uit de lucht komen vallen. Vroeger zaten mijn ouders, en vooral mijn vader, mij en mijn zusje vaak achterna met een camera. Hij was veel bezig met foto's maken van ons gezin.

Zij hebben mij geleerd dat foto's ontzettend belangrijk zijn om herinneringen levend te houden.

Oh hi! Let's meet!

I didn't choose photography, photography chose me

I haven't been everywhere but it's on my list

Ben jij ook zo dol op reizen? Welke stad is nou jouw favoriet? Die van mij Parijs, of toch Kaapstad, of New-York..? haha lastige keuze hoor.

Maar ik wilde het eigenlijk hebben over mijn fotografiestijl. Ik vind het namelijk heel erg belangrijk dat die aansluit bij jouw wensen. Zal ik je er meer over vertellen?

Mijn fotografie stijl noem ik zelf, warm, puur en detailgericht. Ik laat schaduwen graag onderdeel zijn van mijn foto's en ben altijd op jacht naar de spontane en echte momenten tijdens een shoot & een bruiloft. 

Puur, schaduw

& details

random facts

Drinkt elke dag rooibosthee/ Shoot met Nikon / Is een echt bloemenmeisje / Dol op de Decembermaand & Kerst / Eet bijna iedere vrijdagavond patat (niet friet) / Gaat zelf trouwen in Frankrijk / Heeft geen fotovakschool gedaan / Is al 12 jaar samen met de liefste Bram / Samen zorgen wij voor onze Jack-Russell Jet / Zei iemand chocolade?

Ben je benieuwd waar ik nog meer van hou? Neem deel aan deze quiz en kom er achter :) 

Take        quiz

the

team hond

Holiday 2023

frankrijk

usa

Computer

Windows

apple

Vrijdag avond eten

friet

patat

Bloemen

Zonnebloem

Tulpen

Foto: Eva Bours Fotografie

Zijn wij een match?

Dan sta ik te springen om voor jou/jullie aan de slag te gaan! Laten we samen de mooiste beelden creëren. Ik kijk er nu al naar uit!

Klik op de knop hieronder en vul het contactformulier in, dan neem ik snel contact op.