It's all in the details

Puur

Tijdens een bruiloft of een shoot maak ik mijn foto's altijd in de meest pure vorm, dus zo min mogelijk geposeerd en vol met echte emoties.

Details

Jullie handen in elkaar verstrengeld tijdens de ceremonie, de tranen van je opa tijdens jullie geloftes, je beste vriendin die je een knipoog geeft en de met zorg uitgezochte sieraden.

En vooral

Maken we er een feestje van! Het is jullie mooiste dag en dat leg ik graag vast op een manier waarbij jullie je goed voelen. Ongedwongen en gewoon zoals jullie zijn want alleen zo kan ik jullie een echt herinnering geven aan een voor jullie zo bijzondere dag. 

Een fotograaf die meer voelt als een best friend for one day

We Are

me + the camera

you are

Het graag gezellig maakt tijdens de shoot

Aanwezig maar ook zeker zonder dat jullie het merken

Flexibel en denkt graag met jullie mee

Altijd op jacht naar de mooiste échte momenten

Een stel dat graag samen op avontuur gaat & lol maakt

Op zoek naar een fotograaf die de echte momenten vangt

Geen zin om de hele shoot te moeten poseren

Op zoek naar een gezellige fotograaf met humor

Vooral veel spontane foto's willen laten maken

Mijn werkwijze

Het eerste contact

Yes jullie hebben interesse in mij als fotograaf! Stuur mij een berichtje via het contactformulier via deze website en ik neem contact met jullie op.

Kennismaken

Na contact via de mail of telefoon spreken we af om elkaar echt te leren kennen. Natuurlijk laat ik dan meer van mijn werk zien en mogen jullie mij alles vragen. Ik ben heel benieuwd naar jullie en jullie verhalen!

Een maand voor jullie bruiloft

Vlak voor jullie bruiloft komen we nog eens bij elkaar om de laatste dingen door te spreken. Het aftellen kan beginnen!

Jullie bruiloft

GENIETEN!

portfolio

Benieuwd naar meer foto's van bruiloften? Klik dan hier op de knop.

Investering 

€ 1800,-

Kennismaking + voorbereiding gesprek
6 uur fotografie 
Mini harmonica album
Altijd uit te breiden met meer uren (€150,- per extra uur)
Een fotografe die er samen met jullie een hele mooie dag van gaat maken!Fotoalbum

Minialbum

Ik geloof dat een tastbare foto veel meer doet dan een digitaal bestand op je computer of laptop. Je wilt het vast kunnen houden en laten zien aan dierbaren, in de vorm van een afdruk of natuurlijk een heel mooi handgemaakt album.
Tijdens ieder kennismakingsgesprek met bruidsparen laat ik al mijn demo albums zien en vertel ik jullie er graag meer over. 

Een minialbum is bij mij een cadeautje. Zei je nou cadeautje? Ja zeker! Ieder bruidspaar ontvangt van mij een minialbum met foto's van hun bruiloft. Dit minialbum is niet alleen uniek maar ook uitgevoerd in een heel handzaam formaat dus makkelijk mee te nemen om te laten zien. Daarnaast is dit minialbum in harmonicavorm én ook nog eens magnetisch dus hij zou ook op de koelkast kunnen.

Meer info:

Alle pakketten zijn altijd inclusief een eerste kennismaking en een tweede afspraak vlak voor jullie bruiloft. Het selecteren & bewerken van jullie foto's en tevens zit er bij ieder pakket een heel mooi mini harmonica album!

Het bovenstaande pakket is een voorbeeld, iedere bruiloft is maatwerk en (bijna) alles is mogelijk!
 
Let op: het bovenstaande bedrag is voor 2024 en incl. btw en excl. reiskosten.

Net zo enthousiast geworden als ik en benieuwd naar meer info? Vraag dan vrijblijvend de bruidsbrochure aan.

love letters

love letters

Anke + Erwin

Ongelofelijk.. zo enorm blij zijn wij met de foto's & de sfeer die Fleur heeft neergezet! Vanaf het begin tot eind flexibel, fijne communicatie, denkt met je mee, heeft oog voor detail en creëert een ongedwongen sfeer tijdens de fotoshoots. Wij hebben genoten van je aanwezigheid lieve Fleur en de beelden zeggen genoeg, grazie mille! 

Chantal + Steven

Dit was precies wat wij zochten en na de 1e kennismaking was dit ook meteen duidelijk. Wij houden beide niet van poseren maar bij Fleur was dit geen probleem. Wat was het een feestje Fleur erbij te hebben. De foto's zijn dan ook geweldig en wij zijn er niet normaal blij mee. Lieve Fleur bedankt voor alles.

Eva + Niels

Zo dankbaar dat we Fleur hebben gevonden, het was een super fijne samenwerking. Hadden in de aanloop naar de bruiloft goed contact. Op de dag zelf was ze heel fijn om in de buurt te hebben, was voor mijn gevoel zelfs onzichtbaar. Super mooie foto's gemaakt en dankbaar voor de herinnering die ze heeft gemaakt voor ons!

Jakelijn + Arief

We zijn heel erg blij met het werk van Fleur, ze heeft prachtige foto's gemaakt van onze dag! Ook in aanloop naar de dag heeft Fleur ons heel erg geholpen, ze was altijd beschikbaar bij vragen, dacht met ons mee en kwam met leuke ideeen om net wat extra's te doen. Echt een aanraden dus!

Brochure 2023

Download dan hier mijn brochure voor meer informatie!

Interesse in mij als fotograaf voor jullie bruiloft? 

free download