Maar wat betekend lifestyle nou eigenlijk?

De shoots worden in lifestyle geschoten, maar wat betekend dat nou eigenlijk?

Het woordje ‘lifestyle’ verklapt het natuurlijk al een beetje, de foto’s maak ik bij jullie thuis en laten een stukje van jullie ‘echte’ leven zien. Bijvoorbeeld op het mooie nieuwe babykamertje, in het wiegje en natuurlijk in jullie armen bijvoorbeeld tijdens het voeden. 

Voor de zwangerschaps-shoot ga ik graag naar een mooie buiten locatie, zoals je hier naast op de foto's kunt zien. Maar uiteraard kan deze shoot ook goed bij jullie thuis, in het mooie babykamertje bijvoorbeeld.

' De zwangerschapsshoot kun je het best plannen rond de 30 weken zwangerschap. Dan heb je al een mooie zichtbare buik en lopen we niet al te veel risico dat we te laat zijn. Ohja, en je kunt je nog goed bewegen, ook wel fijn ;) '

It's all in the details

Puur

Tijdens iedere shoot maak ik mijn foto's altijd in de meest pure vorm, dus zo min mogelijk geposeerd en vol met echte emoties.

Details

Jullie samen op de zandvlakte tijdens het gouden uur waarbij we jullie zwangerschap vastleggen, het verschonen van jullie kindje en natuurlijk alle kusjes en knuffels.

En vooral

Maken we er een feestje van! Dit is een hele bijzondere periode van jullie leven en die leg ik graag van op een manier waarbij jullie je goed voelen. Ongedwongen en gewoon zoals jullie zijn want alleen zo kan ik jullie een echte herinnering geven aan een voor jullie zo speciale periode. 

‘ Wist je dat een baby, ‘new-born’ is tot twee weken na de geboorte? Daarna krijgt het al echt een eigen gezichtje en groeien ze heel erg snel. Daarom raad ik ook altijd aan om deze shoot in deze new-born periode te doen. ‘

Een fotograaf die aan voelt als een bekende

We Are

me + the camera

you are

Aanwezig maar ook zeker zonder dat jullie het merken

Flexibel en denkt graag met jullie mee

Altijd op jacht naar de mooiste échte momenten

Het graag gezellig maakt tijdens de shoot

Een stel/gezin dat graag samen op avontuur gaat & lol maakt

Op zoek naar een fotograaf die de échte momenten vangt

Geen zin om de hele shoot te moeten poseren

op zoek naar een gezellige fotograaf met humor

Vooral veel spontane foto's willen laten maken

Mijn werkwijze

Het eerste contact

Yes jullie hebben interesse in mij als fotograaf! Stuur mij een berichtje via het contactformulier via deze website en ik neem z.s.m. contact met jullie op.

de voorbereiding

Via Whatsapp stuur ik jullie mijn brochure met alle info betreft de shoot. Hierin staan ook wat dingen voor jullie ter voorbereiding. Wat goed is om te dragen tijdens de shoot bijvoorbeeld.

tijdens de shoot

Yes het is zo ver, vandaag gaan we shooten! We maken er een feestje van dus ik zou zeggen geniet er lekker van!

portfolio

Benieuwd naar meer foto's van zwangerschappen & babytjes? Klik dan hier op de knop.

Investering zwangerschapsshoot

€ 265,-

15 foto's zelf uitkiezen via mijn online galerij
1 tot 1,5 uur fotografie 
Mini harmonica album
Altijd uit te breiden met meer foto's:
30 foto's: €305,- & de hele galerij (50+ foto's): €335,-Investering new-bornshoot

€ 295,-

15 foto's zelf uitkiezen via mijn online galerij
1,5 tot 2 uur fotografie 
Mini harmonica album
Altijd uit te breiden met meer foto's:
30 foto's: €335,- & de hele galerij (50+ foto's): €365,-love letters

love letters

noortje + fam

Het contact met Fleur verloopt soepel en snel. Het was erg leuk om met haar te werken en de foto’s zijn echt prachtig geworden. Ze heeft uitgebreid de tijd genomen. Ze heeft ons nieuwe gezin heel mooi vastgelegd en wij zijn er superblij mee. Absoluut een aanrader!

maren + maarten

Een jaar later hebben we Fleur weer benaderd om een zwangerschapsshoot te doen. We zijn samen naar de Soesterduinen gegaan en Fleur nam alle tijd om ons op de foto te zetten. Fleur is zeer professioneel en benaderbaar. De communicatie is heel fijn en wij kregen binnen een week de foto's alweer toegestuurd.

lotte + charles

Tijdens de new-bornshoot liet Fleur ons lekker ons eigen ding doen. Ze heeft precies vastgelegd wat er op het moment gebeurde. Met aandacht voor het héle gezin. Specifieke wensen weet Fleur om te toveren tot de prachtigste foto's.

Zwangerschap & new-born brochure 

Download dan hier mijn brochure voor meer informatie!

Interesse in mij als fotograaf voor jullie zwangerschap en/of babytje? 

free download