Toeval bestaat niet..

De avond voor deze foto’s ontmoette mijn vader & ik (wij waren samen in Parijs) dit stel en kon ik fantastische foto’s van ze maken bij het Louvre. Na de shoot merkte ik dat vooral hij steeds enthousiaster werd en zei zo iets van, maar wil je ons dan ook niet bij de Eiffeltoren fotograferen? Ik had ze verteld dat ik nog graag een aantal shoots in Parijs wilde doen. Dat samen met, 'morgen zijn we 10 jaar samen' was voor mij al wel aardig een 1+1 = 2

En ja hoor. Die avond heel laat kreeg ik een appje; morgen zijn wij precies 10 jaar samen en ben van plan haar ten huwelijk te vragen. Misschien leuk om dit vast te leggen?

OH MY GOD!

De volgende dag zijn we richting de Eiffeltoren gegaan om deze geweldige plek (die ik via Instagram had gevonden) te bekijken.

Verloving Paris A&E

Een magische avond waar we nog steeds van nagenieten! Gelukkig is dit niet de laatste shoot bij jou!

Gedurende de dag hielde we contact zodat hij wist hoe of wat het plan ging zijn. Hier liet hij ons helemaal vrij in en konden zo een geweldig plan maken. Wat een droom!
 
Die avond was het zo ver, mijn vader en ik stonden verdekt opgesteld en via een live locatie konden we zien waar ze waren en van welke kant ze zouden komen. Ze gingen op de perfecte plek staan en zo kon ik naar ze toe lopen en beginnen met fotograferen. Zo was het echt een verrassing voor haar.
 
Na een aantal keer ‘klik klik klik, had ze het wel door natuurlijk haha!
 
Toen deden we alsof we gewoon een toffe shoot deden bij de Eiffeltoren, daar had ik het natuurlijk al over gehad tijdens onze eerste ontmoeting dus was logisch. Met hem afgesproken dat we gewoon eerst een klein stukje shoot zouden doen en ik hem verder vrij zou laten in wanneer het moest gebeuren.
 
And then the magical moment was there..

Heb je de foto's van de verloving in Parijs gezien? Dan ben je vast benieuwd naar de foto's van die bruiloft, je kunt ze hier bekijken want precies 1 jaar na de magische verloving in Parijs die ik mocht vastleggen mocht ik weer voor hun aan de slag. Nu tijdens hun bruiloft, ook dit was weer een ongelooflijk feestje om te doen! 

In Friesland in de achtertuin van haar ouderlijk huis zijn ze getrouwd, hoe bijzonder is dat? Kijk je mee met deze heerlijke bruiloft?


Bruiloft A&E

Ongelofelijk, zo blij zijn wij met de foto's & de sfeer die Fleur heeft neergezet. Grazie mille!

Het blijft een van mijn favoriete shoot locaties, de Soester duinen! Het hele jaar door is het hier prachtig. De naaldbomen blijven altijd mooi donker groen en dat samen met het fijne zand maakt het een super locatie voor jullie fotoshoot.

Deze fijne zwangerschapsshoot was in het voorjaar op een mooie avond met het fijne zachte en warme licht. 

Zoals je aan de foto's ook kunt zien hebben die twee schik voor tien tijdens de shoot. En dat is precies hoe een shoot moet zijn als je het mij vraagt. Een stukje qualitytime van jullie samen in afwachting van jullie kleintje maar vooral plezier!

Zwangerschapsshoot M&D

Jeetjemina.. we zijn gesmolten achter ons scherm, je hebt er weer een top reportage van weten te maken!

Die kleine vingertjes en teentjes. Iedere new-bornshoot smelt ik weer een beetje van die kleintjes.

Ook deze shoot was weer zo fijn. Niet alleen fijn maar ook heel bijzonder want ik heb deze lieverds al zo vaak mogen fotograferen. Nu met hun mooie pasgeboren dochter. 

Tijdens iedere newborn-shoot nemen we lekker de tijd. Een kleintje is heel onvoorspelbaar en daarom fijn om wat meer tijd te kunnen nemen. Daarnaast is een bevalling natuurlijk niet zo maar iets dus ook fijn voor papa & mama als het allemaal iets langzamer kan.

New-bornshoot Noortje

Alweer de zoveelste shoot bij Fleur, zoals altijd weer heel blij met onze vastgelegde herinneringen!