Toeval bestaat niet..

De avond voor deze foto’s ontmoette mijn vader & ik (wij waren samen in Parijs) dit stel en kon ik fantastische foto’s van ze maken bij het Louvre. Na de shoot merkte ik dat vooral hij steeds enthousiaster werd en zei zo iets van, maar wil je ons dan ook niet bij de Eiffeltoren fotograferen? Ik had ze verteld dat ik nog graag een aantal shoots in Parijs wilde doen. Dat samen met, 'morgen zijn we 10 jaar samen' was voor mij al wel aardig een 1+1 = 2

En ja hoor. Die avond heel laat kreeg ik een appje; morgen zijn wij precies 10 jaar samen en ben van plan haar ten huwelijk te vragen. Misschien leuk om dit vast te leggen?

OH MY GOD!

De volgende dag zijn we richting de Eiffeltoren gegaan om deze geweldige plek (die ik via Instagram had gevonden) te bekijken.

Verloving Paris A&E

Een magische avond waar we nog steeds van nagenieten! Gelukkig is dit niet de laatste shoot bij jou!

Gedurende de dag hielde we contact zodat hij wist hoe of wat het plan ging zijn. Hier liet hij ons helemaal vrij in en konden zo een geweldig plan maken. Wat een droom!
 
Die avond was het zo ver, mijn vader en ik stonden verdekt opgesteld en via een live locatie konden we zien waar ze waren en van welke kant ze zouden komen. Ze gingen op de perfecte plek staan en zo kon ik naar ze toe lopen en beginnen met fotograferen. Zo was het echt een verrassing voor haar.
 
Na een aantal keer ‘klik klik klik, had ze het wel door natuurlijk haha!
 
Toen deden we alsof we gewoon een toffe shoot deden bij de Eiffeltoren, daar had ik het natuurlijk al over gehad tijdens onze eerste ontmoeting dus was logisch. Met hem afgesproken dat we gewoon eerst een klein stukje shoot zouden doen en ik hem verder vrij zou laten in wanneer het moest gebeuren.
 
And then the magical moment was there..

Het blijft een van mijn favoriete shoot locaties, de Soester duinen! Het hele jaar door is het hier prachtig. De naaldbomen blijven altijd mooi donker groen en dat samen met het fijne zand maakt een super locatie voor jullie fotoshoot.

Deze fijne zwangerschapsshoot was in de zomer op een mooie avond met het fijne zachte en warme licht. 

Zoals je aan de foto's ook kunt zien hebben die twee schik voor tien tijdens de shoot. En dat is precies hoe een shoot moet zijn als je het mij vraagt. Een stukje qualitytime van jullie samen in afwachting van jullie kleintje maar vooral plezier!

Zwangerschapsshoot M&M

Fleur nam alle tijd om ons op de foto te zetten en is zeer professioneel en benaderbaar. Absoluut een aanrader!

Die kleine vingertjes en teentjes. Iedere new-bornshoot smelt ik weer een beetje van die kleintjes. Ook deze new-bornshoot was weer zo fijn. De kleine sliep zo vast dat zijn papa en mama hem tussendoor even in bad moesten doen om wakker te maken haha. Een aantal foto's met de oogjes open is ook wel leuk natuurlijk, en dat lukte! 

Na het badje was het tijd voor een flesje en natuurlijk nog meer kusjes en knuffeltjes. 

New-bornshoot Noortje

Het was erg leuk om met Fleur te werken en de foto’s zijn echt prachtig geworden!

Wanneer de heide in bloei staat tijdens jullie bruiloft.. ohh i just love it!

Deze twee leukerds wonen in de buurt van mijn geliefde Posbank dus dan is de keuze voor de shootlocatie snel gemaakt! En wat was het een plaatje deze twee tussen de paarse zee van de heide. Een droom toch!

En toen we de Posbank afreden kwamen er druppels regen op mijn autoruit, hoe veel geluk kun je hebben! Eenmaal aangekomen bij de trouwlocatie 'Herenboerderij De Hucht' in Elst maakte de gasten een mooie erehaag voor het bruidspaar. Even snel opfrissen en de ceremonie kon beginnen!

Bruiloft L&N

Tijdens onze mooie dag was Fleur op de achtergrond aanwezig maar schoot ze precies de momenten die bijzonder waren voor ons.